Segboards
Mand på segway - segboard

Hvad er et segboard?

En del kender vel de kendte segways der kom frem for et par år siden. De blev utroligt populære i den brede befolkning, men folk tog sig dem aldrig rigtig til sig. Folk begyndte ikke at bruge dem som transportmiddel frem og tilbage i skole, på arbejde eller over til veninden. Den bragte dog meget glæde og kunne findes på mange campingpladser, hvor man blev tilbudt en tur eller to for et mindre beløb. Mindre parker og baner blev oprettet til folk der ville prøve kræfter med det nye mærkelige apparat.

Selvom segwayen aldrig rigtig tog fat i den brede befolkning, så har man alligevel arbejdet videre på det gode design. Man har nu smidt den store stang på segwayen væk og gjort den meget mindre. Den nye opfindelse heder segboards. De er små mobile batteridrevne personlige transporthjul, der kan fragte dig fra punkt a til punkt b. Segboards er stadig ganske nye og den brede befolkningen i de forskellige klasser har endnu ikke nået at tage opfindelsen til sig.

Men den yngre befolkning derimod har haft stor glæde af dem. Det er ikke særlig overraskende men derimod meget velkendt, at de yngre generationer har generel nemmere ved at tage i mod og tilpasse sig nye opfindelser. Mange unge drenge og piger, der før i tiden ville have hoppet rundt på skateboards, har nu skiftet de gamle hjul ud med disse nye batteridrevne transporthjul. Segboards er desuden også meget billegere end segways, hvilket gør det nemmere for den unge befolkning, der ofte ikke har de fleste penge mellem hænderne, at anskaffe sig disse fede hjul.

Hvorfor skal du have segboards?

Ud over det er et fantastisk apparat til personlig transport til enmandspersoner, så er det fremtidens måde at bevæge sig på. Der kommer så mange nye opfindelser hver dag, at vi har svært ved at følge med. Man hører hele tiden om nye vidunderlige opfindelser, hvor man tænker, at det burde da først komme frem om flere årtier. Nogle er bange for alt det nye – det gælder især de lidt ældre generationer. De yngre generationer er generelt bedre til at håndtere forandringen.

Det kan tage tid at vænne sig til dette nye transportmiddel. Det minder slet ikke om de transportmidler vi kender nu som biler, cykler osv. det kræver desuden en vis balance og forståelse for apparatet. Før man tager det på den lange tur hen til købmanden, skal man måske lige øve sig lidt i sin indkørslen. Men når man først har vænnet sig til dette nemme udstyr, kan man få stor glæde af det.

Man behøver ikke lede efter en parkeringsplads med denne sjove ting. Den er nem at fragte rundt og frem og tilbage. Man kan desuden købe segboards i forskellige modeller, så man kan tilpasse sit segboards alt efter hvilken stil og smag man har. Tilpas dit personlige transportmiddel til din smag og flash det foran dine venner. Bliv en trendsætter og bring segboardet på gaderne i Danmark, men sørg for at gøre det med omtanke.

About

No comments yet Categories: Gadgets Tags: